De Z&Z menukaart
Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.
De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.
Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.
Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.
Keuzemenu
De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 16,- soep € 10,- hoofdgerecht € 28,- dessert 12,- kaas 14,-)
Aberdeen Angus entrecote: € 38,-
3-gangen € 47,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 52,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 57,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
5-gangen € 64,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
6-gangen € 70,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert
Wij serveren op vrijdag- en zaterdagavond minimaal een 4-gangen Bib-Gourmand keuze menu.
Wijnarrangement
€ 8,95 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 5,50 per glas)
Buiten de kaart om kunt u kiezen voor Entrecote van Aberdeen Angus als hoofdgerecht:
Aberdeen Angus
entrecote | winter groenten | krokante aardappel | kruidenboter | rode wijnsaus
Supplement op de menuprijs: € 10,-
Zeebaars
filet | op de huid gebakken | parel couscous | vadouvan | zoet-zure komkommer | crème
of
Aberdeen Angus
pastrami | rode uien compote | spekjes | cornichons | kappertjes | knoflook croutons | truffel crème
of
Geitenkaas (vega)
crème brûlée | rode uien compote | focaccia croustini | piccalilly sorbet
Tom Ka Kai
crème soep | gerookte makreel | bos uitjes | rode peper | gebrande kokos
of
Rund
bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | tuinkruiden
of
Tom Ka Kai (vega)
crème soep | bos uitjes | palmharten | rode peper | gebrande kokos
Zeeduivel
wangen | krokant | knoflook | gegrilde zoete paprika | aardappelschuim | aardappel kaantjes
of
Bloedworst
gebakken | gekarameliseerde appel | aardappelschuim | spek kaantjes
of
Paprika (vega)
zoete rode | gegrild | samosa van doperwten en aardappel | aardappelschuim
Skrei (winterkabeljauw)
op de huid gebakken | pompoen crème | winterse groentjes | krokante aardappel | ras el hanout
of
Kalf
entrecote | gebakken | pompoen | winterse groentjes | krokante aardappel | zwarte knoflook
of
Ravioli (vega)
aubergine | winterse groentjes | Parmezaanse kaas | beurre blanc van ras el hanout
Kaas (supplement € 4,25)
boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver
of
Karamel
‘stone’| cremeux | praline | gezouten toffee | hazelnoot | pistache | Top’s vanille roomijs
of
Amarena
tartelette | pure chocolade | kersen mousse | amarena kers | kersen sorbet