De Z&Z menukaart

Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.

De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.

 

Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.

Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.

Keuzemenu

De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 16,- soep € 10,- hoofdgerecht € 28,- dessert 12,- kaas 14,-)

Aberdeen Angus entrecote:  € 38,-

 

3-gangen € 47,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 52,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 57,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

5-gangen € 64,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

6-gangen € 70,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert

Wij serveren op vrijdag- en zaterdagavond minimaal een 4-gangen Bib-Gourmand keuze menu.

Wijnarrangement

€ 8,95 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 5,50 per glas)

 


Buiten de kaart om kunt u kiezen voor Entrecote van Aberdeen Angus als hoofdgerecht:

Aberdeen Angus

entrecote | winter groenten | krokante aardappel | kruidenboter | rode wijnsaus

 Supplement op de menuprijs: € 10,-

Zeebaars

filet | op de huid gebakken | parel couscous | vadouvan | zoet-zure komkommer | crème

of

Aberdeen Angus

pastrami | rode uien compote | spekjes | cornichons | kappertjes | knoflook croutons | truffel crème

of

Geitenkaas (vega)

crème brûlée | rode uien compote | focaccia croustini | piccalilly sorbet

Voorgerechten
Tom Ka Kai

crème soep | gerookte makreel | bos uitjes | rode peper | gebrande kokos

of

Rund

bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | tuinkruiden

of

Tom Ka Kai (vega)

crème soep | bos uitjes | palmharten | rode peper | gebrande kokos

Soep
Zeeduivel

wangen | krokant | knoflook | gegrilde zoete paprika | aardappelschuim | aardappel kaantjes

of

Bloedworst

gebakken | gekarameliseerde appel | aardappelschuim | spek kaantjes

of

Paprika (vega)

zoete rode | gegrild | samosa van doperwten en aardappel | aardappelschuim

Tussengerechten
Skrei (winterkabeljauw)

op de huid gebakken | pompoen crème | winterse groentjes | krokante aardappel | ras el hanout

of

Kalf

entrecote | gebakken | pompoen | winterse groentjes | krokante aardappel | zwarte knoflook

of

Ravioli (vega)

aubergine | winterse groentjes | Parmezaanse kaas | beurre blanc van ras el hanout

Hoofdgerechten
Kaas (supplement € 4,25)

boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver

of

Karamel

‘stone’| cremeux | praline | gezouten toffee | hazelnoot | pistache | Top’s vanille roomijs

of

Amarena

tartelette | pure chocolade | kersen mousse | amarena kers | kersen sorbet

Nagerechten