Remco de Poorter

Remco werkt sinds september 2020 in Zilt & Zoet. Geboren en getogen in Zeeland. De vakopleiding heeft hij gevolgd in België. Remco deed ervaring op in goede zaken zoals onder andere de Kromme Watergang en restaurant Oud Sluis. Naast souschef in Zilt & Zoet is Remco vader van dochter Liza en woont hij samen met zijn vrouw en dochtertje in Zeist.

Keuken
Tim van den Heiligenberg

Tim werkt sinds september als zelfstandig werkend kok in onze keuken. Tim woont in Utrecht en heeft in 2019 ook in de keuken van Zilt & Zoet gewerkt toen hij het laatste jaar volgde van zijn keuken management opleiding. Koken is niet alleen zijn werk maar ook zijn hobby, verder sportief, doet aan atletiek en kijkt graag voetbal…

David Lassche

David Harm Wiebe is 20 september begonnen in onze keuken.  David volgt zijn opleiding aan het ROC van Amsterdam. ‘MBO leidinggevende keuken’. Woensdag is zijn schooldag, de overige dagen kunt u hem vinden in onze keuken. David komt iedere dag vrolijk binnen. Hij woont in Bilthoven.

Linsey van Oort

Linsey is in juni 2020 begonnen als sommelier | oberkelner. Wijn is Linsey’s grote passie, onlangs heeft ze haar diploma Gastronoom & Sommelier WSET 3 behaald. Verder heeft ze Hotel en evenement management gestudeerd in Utrecht (HBO) en stage gelopen in Oostenrijk en Spanje. Linsey komt uit de Betuwe.  Regelmatig gaat ze naar wijnproeverijen of bezoekt ze wijnhuizen. Linsey adviseert u graag bij uw wijnkeuze.

Bediening
Emma Geerts

Emma werkt sinds november 2019 in Zilt & Zoet. Emma werkt parttime en volgt een studie aan de PABO (HBO leraren opleiding biologie). Altijd vrolijk en tijd voor een luisterend oor. Geïnteresseerd in wijnen en lekker eten.

Sylvia Kos

Sylvia is in februari begonnen als gastvrouw, ze heeft enorm veel ervaring en kennis, een gastvrouw ‘pur sang’. Samen met haar echtgenoot maakt ze graag culinaire uitstapjes in binnen- en buitenland. Samen vormen ze een echt horeca paar want haar man is kok. In haar vrije tijd kookt ze graag en vindt ze brood bakken erg leuk. Kortom een aanwinst voor ons team!