Tim van den Heiligenberg

Tim werkt sinds september als zelfstandig werkend kok in onze keuken. Tim woont in Utrecht en heeft in 2019 ook in de keuken van Zilt & Zoet gewerkt toen hij het laatste jaar volgde van zijn keuken management opleiding. Koken is niet alleen zijn werk maar ook zijn hobby, verder sportief, doet aan atletiek en kijkt graag voetbal…

 

Marcel Molenkamp

Marcel komt zo nu en dan op vrijdag en zaterdagavond het keukenteam van Zilt & Zoet versterken. Rob en Marcel kennen elkaar van vroeger omdat ze samen bij Hotel Huis ter Duin hebben gewerkt. Marcel is een vakman ten top, heeft in de beste zaken van Nederland gewerkt; Restaurant La Rive in het Amstel hotel, Chagall, de Zwetheul, Beukenhof, Het Arsenaal, de Zwaan in Oisterwijk bij Cas Spijkers. Een kok die kwaliteit in huis heeft en rust uitstraalt.

Keuken
Andre Visser

Andre werkt als keukenhulp in onze keuken. In najaar van 2023 heeft Andre een ‘snuffel stage’ gedaan in de keuken. Andre wil graag kok worden, doet deze zomer examen en  komt dan hopelijk als leerling bij ons werken. Hij woont in het dorp en is geboren in Westbroek.

 

Linsey van Oort

Linsey is in juni 2020 begonnen als sommelier | oberkelner. Wijn is Linsey’s grote passie, onlangs heeft ze haar diploma Gastronoom & Sommelier WSET 3 behaald. Verder heeft ze Hotel en evenement management gestudeerd in Utrecht (HBO) en stage gelopen in Oostenrijk en Spanje. Linsey komt uit de Betuwe.  Regelmatig gaat ze naar wijnproeverijen of bezoekt ze wijnhuizen. Linsey adviseert u graag bij uw wijnkeuze.

Bediening
Sylvia Kos

Sylvia is in februari begonnen als gastvrouw, ze heeft enorm veel ervaring en kennis, een gastvrouw ‘pur sang’. Samen met haar echtgenoot maakt ze graag culinaire uitstapjes in binnen- en buitenland. Samen vormen ze een echt horeca paar want haar man is kok. In haar vrije tijd kookt ze graag en vindt ze brood bakken erg leuk. Kortom een aanwinst voor ons team!

Linde | Leon

Linde woont in Maartensdijk en werkt sinds juni als ambulant in de bediening. Ze werkt ieder weekend op vrijdag en/of zaterdag. Ze studeert in Leiden. Op zaterdagmiddag is Linde fanatiek bezig met korfballen.

Leon is een bekend gezicht in Zilt & Zoet. In 2005 is Leon samen met ons begonnen, als maitre heeft hij veel gastvrijheid uurtjes erop zitten in ons restaurant. Gastheerschap zit in zijn bloed. Hoewel Leon al jaren lang niet meer hoofd is van onze bediening brigade maken we wel af en toe gebruik van zijn vakmanschap. Met Leon in huis weet je zeker dat de sfeer top is!

 

Emine Spakman

Emine woont in Maartensdijk en werkt als ambulant in de bediening. Emine doet dit jaar eindexamen en daarna hoopt ze te gaan studeren in Groningen.