Remco de Poorter

Remco werkt sinds september 2020 in Zilt & Zoet. Geboren en getogen in Zeeland. De vakopleiding heeft hij gevolgd in België. Remco deed ervaring op in goede zaken zoals onder andere de Kromme Watergang en restaurant Oud Sluis. Naast souschef in Zilt & Zoet is Remco vader van dochter Liza en woont hij samen met zijn vrouw en dochtertje in Zeist.

Keuken
Oscal Waelen

Oscar werkt sinds februari van dit jaar in de keuken van Zilt & Zoet. Hiervoor werkte hij in Amsterdam bij restaurant Vis aan de Schelde. Oscar woont in het centrum van Utrecht, volgde zijn opleiding in Amsterdam en komt uit Limburg.

Bodhy van der Louw

Bodhy is sinds november 2021 als leerling werkzaam in de keuken van Zilt & Zoet. Bodhy gaat 1 dag per week in Den-Haag naar school. Koken is zijn grote passie. Het volgende leerjaar gaat hij zijn ervaring uitbreiden bij restaurant Tante Koosje in Loenen aan de Vecht.

Linsey van Oort

Linsey is in juni 2020 begonnen als sommelier | oberkelner. Wijn is Linsey’s grote passie, onlangs heeft ze haar diploma Gastronoom & Sommelier WSET 3 behaald. Verder heeft ze Hotel en evenement management gestudeerd in Utrecht (HBO) en stage gelopen in Oostenrijk en Spanje. Linsey komt uit de Betuwe.  Regelmatig gaat ze naar wijnproeverijen of bezoekt ze wijnhuizen. Linsey adviseert u graag bij uw wijnkeuze.

Bediening
Lilian Versteeg

Lilian werkt al vanaf maart 2018 als gastvrouw in Zilt & Zoet. Lilian heeft zowel de middelbare hotelschool afgerond en zit nu in het 3de jaar van de hogere hotelschool, hiervoor volgt ze de Minor Event Management richting in Utrecht. Lilian werkt parttime. Een avondje werken met Lilian is altijd gezellig, vlot en kennis van zaken.

Emma Geerts

Emma werkt sinds november 2019 in Zilt & Zoet. Emma werkt parttime en volgt een studie aan de PABO (HBO leraren opleiding biologie). Altijd vrolijk en tijd voor een luisterend oor. Geïnteresseerd in wijnen en lekker eten.