Remco de Poorter

Remco werkt sinds september 2020 in Zilt & Zoet. Geboren en getogen in Zeeland. De vakopleiding heeft hij gevolgd in België. Remco deed ervaring op in goede zaken zoals onder andere de Kromme Watergang en restaurant Oud Sluis. Naast souschef in Zilt & Zoet is Remco vader van dochter Liza en woont hij samen met zijn vrouw en dochtertje in Zeist.

Keuken
Tim van den Heiligenberg

Tim werkt sinds september als zelfstandig werkend kok in onze keuken. Tim woont in Utrecht en heeft in 2019 ook in de keuken van Zilt & Zoet gewerkt toen hij het laatste jaar volgde van zijn keuken management opleiding. Koken is niet alleen zijn werk maar ook zijn hobby, verder sportief, doet aan atletiek en kijkt graag voetbal…

Philip uit den Bogaard

Philip is op 12 september begonnen in onze keuken.  Philip volgt zijn opleiding aan de Horeca Academie in Houten voor zelfstandig werkend kok. Woensdag is zijn schooldag, de overige dagen kunt u hem vinden in onze keuken. Voor Philip een ’thuis wedstrijd’ want hij woont in Bilthoven Noord.

Linsey van Oort

Linsey is in juni 2020 begonnen als sommelier | oberkelner. Wijn is Linsey’s grote passie, onlangs heeft ze haar diploma Gastronoom & Sommelier WSET 3 behaald. Verder heeft ze Hotel en evenement management gestudeerd in Utrecht (HBO) en stage gelopen in Oostenrijk en Spanje. Linsey komt uit de Betuwe.  Regelmatig gaat ze naar wijnproeverijen of bezoekt ze wijnhuizen. Linsey adviseert u graag bij uw wijnkeuze.

Bediening
Sylvia Kos

Sylvia is in februari begonnen als gastvrouw, ze heeft enorm veel ervaring en kennis, een gastvrouw ‘pur sang’. Samen met haar echtgenoot maakt ze graag culinaire uitstapjes in binnen- en buitenland. Samen vormen ze een echt horeca paar want haar man is kok. In haar vrije tijd kookt ze graag en vindt ze brood bakken erg leuk. Kortom een aanwinst voor ons team!

Linde | Leon

Linde woont in Maartensdijk en werkt sinds juni als ambulant in de bediening. Ze heeft net eindexamen gedaan VWO en gaat na de zomer studeren in Rotterdam.

Leon is een bekend gezicht in Zilt & Zoet. In 2005 is Leon samen met ons begonnen, als maitre heeft hij veel gastvrijheid uurtjes erop zitten in ons restaurant. Gastheerschap zit in zijn bloed. Hoewel Leon al jaren lang niet meer hoofd is van onze bediening brigade maken we wel af en toe gebruik van zijn vakmanschap. Met Leon in huis weet je zeker dat de sfeer top is!