De Z&Z menukaart
Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.
De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.
Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.
Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.
Keuzemenu
De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 18,- soep € 12,- hoofdgerecht € 30,- dessert 14,- kaas 16,-)
Hert € 39,-
3-gangen € 49,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 55,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 59,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
5-gangen € 65,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
6-gangen € 71,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert
Wij serveren op vrijdag- en zaterdagavond minimaal een 4-gangen Bib-Gourmand keuze menu.
Wijnarrangement
€ 8,95 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 5,50 per glas)
Buiten de kaart om kunt u kiezen voor Hert als hoofdgerecht:
Hert
filet | gebakken | hertenpeper | wintergroenten | aardappel | bitterbal | gedroogde vijgen | bladselderij
Supplement op de menuprijs: € 14,-
Super special! – alleen voor 2 of 4 personen te bestellen:
Fazant ‘Metternich’
fazant op z’n karkas gebraden met gekonfijte pootjes, zuurkool, aardappelmousseline, spruitjes, gestoofde Gieser Wildeman peertjes, gebakken champignons en een saus van eekhoorntjesbrood
Supplement op de menuprijs; € 14,- p.p.
Tonijn
tartaar | avocado | wakame | radijs | ponzu | furikake wasabi
of
Kalf
terrine | eendenlever | truffel | pistache | cranberry compote
of
Geitenkaas (vega)
crème brûlée | chutney van rode ui | spicy pompoensorbet | zuurdesem croustini
Pastinaak
lichte crème soep | knolselderij | gerookte zalm | bosui | bieslook
of
Wild
bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | Underberg | tuinkruiden
of
Pastinaak (vega)
lichte crème soep | knolselderij | bosui | bieslook
Gamba
gebakken | pittig | komkommer | winterpeen | Elstar appel | limoengel
of
‘Hete bliksem’
runder sukade | langzaam gegaard | aardappelmousseline | Elstar appel
of
‘Vegetarische Hete bliksem’
taggiasche olijven | aardappelmousseline | Elstar appel
Corvina
filet | gebakken | winter groentjes | aardappel bitterbal | kreeftensaus
of
Biologische Veluwse eendenborst
op z’n vet gebakken | herfst groentjes | aardappel bitterbal | zoet-zure saus
of
Ravioli (vega)
bospaddenstoelen | truffel | winter groentjes | schuim van Parmezaan
Kaas (supplement € 4,25)
boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver
of
Mango
krokante rol | citroen mousse | mango compote | sorbet
of
Tiramisu
lange vingers | koffie | mascarpone | cacao poeder | kahlua