De Z&Z menukaart
Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.
De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.
Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.
Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.
Keuzemenu
De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 16,- soep € 9,- hoofdgerecht € 26,- dessert 12,- kaas 13,-)
Buiten de kaart om kunt u kiezen voor hele gevulde Canner kreeft als hoofdgerecht:
Canner kreeft
gevuld | risotto | zomergroentjes | gegratineerd | kreeftensaus
22,- supplement op de menuprijs – 48,- à la carte.
Asperge Flamande: € 28,- (in het menu met een supplement van € 6,-)

3-gangen € 45,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 50,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 55,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
5-gangen € 62,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
6-gangen € 68,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert
Wij serveren op vrijdag- en zaterdagavond minimaal een 4-gangen Bib-Gourmand keuze menu.
Wijnarrangement
€ 8,50 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 5,50 per glas)

Tonijn
tartaar | limoen | radijs | edamame | zeewier | komkommer | sesam | wasabi crème
of
Aberdeen Angus
pastrami | melba toast | witte koolsalade | Granny Smith | cornichons | vadouvan
of
Geitenkaas (vega)
mousse | millefeuille | uitjes | rode peper | compote van peer | pistache
Asperge
crème soep | gerookte zalm | lente uitjes | bieslook | asperges
of
Gevogelte
bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | tuinkruiden
of
Asperge (vega)
crème soep | kwartel eitjes | lente uitjes | bieslook | asperges


Heek
filet | langzaam gegaard | krielsalade | haringkuit | crudité venkel | beurre blanc
of
Aberdeen Angus
taco | rendang | kokos | knapperige fijne groentjes | yoghurt | koriander
of
Jack fruit (vega)
taco | rendang | kokos | knapperige fijne groentjes | limoen | koriander
Corvina
op de huid gebakken | voorjaars groentjes | Hasselback aardappel | Hollandaise saus
of
Kalfs filet
gebakken | voorjaars groentjes | Hasselback aardappel | Bearnaise saus
of
Asperge (vega)
risotto | Parmezaanse kaas | asperges | lamsoor | groentjes | citroen beurre blanc


Kaas (supplement € 4,25)
boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver
of
‘Cheval Blanc 2.0’
advocaat | chocolade | mousse | cremeux | TOP’s vanille roomijs | slagroom
of
Cheese cake
witte chocolade | mascarpone | passie | merengue | sorbet