De Z&Z menukaart
Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.
De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.
Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.
Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.
Keuzemenu
De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 18,- soep € 12,- hoofdgerecht € 30,- dessert 14,- kaas 16,-)
Hele Canner Kreeft: € 50,-
![](https://www.restaurantziltenzoet.nl/wp-content/uploads/2022/04/bib.jpg)
3-gangen € 49,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 55,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 59,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
5-gangen € 65,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
6-gangen € 71,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert
Wij serveren op vrijdag- en zaterdagavond minimaal een 4-gangen Bib-Gourmand keuze menu.
Wijnarrangement
€ 8,95 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 5,50 per glas)
Buiten de kaart om kunt u kiezen voor Hele Canner kreeft als hoofdgerecht:
Hele Canner kreeft
gevuld | risotto | tomaat | zomerse groentjes | bechamelsaus | oude kaas | kreeft schuim
Supplement op de menuprijs: € 20,-
![](https://www.restaurantziltenzoet.nl/wp-content/uploads/2022/09/foto-voorgerecht-van-the-fork.webp)
Zeebaars
leche de tigre | avocado crème | mango | komkommer | radijs | sesam krokant
of
Aberdeen Angus
carpaccio | bieslook | spekjes | pijnboompitten | Parmezaanse kaas | rucola | truffelcrème
(extra te bestellen: gebakken eendenlever: 9,50)
of
Rode biet (vega)
cremeux | ingelegde bietjes | Granny Smith appel | bieslook roomkaas | crouton | limoen gel
Tom Kha Kung
lichte crème soep | kokos | gamba | lente-ui | shiitake | Thaise basilicum
of
Rund
bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | tuinkruiden
of
Tom Kha Tofu (vega)
lichte crème soep | lente-ui | kokos | tofu | shiitake | Thaise basilicum
![](https://www.restaurantziltenzoet.nl/wp-content/uploads/2023/06/Maartensdijk-Zilt-Zoet-snoekbaars-512x352.jpg)
![](https://www.restaurantziltenzoet.nl/wp-content/uploads/2023/06/PHOTO-2023-06-20-20-03-48-e1687291126114-449x512.jpg)
Rode mul
filet | krokant | gebakken | risotto van tomaat | baby spinazie | citroen beurre blanc
of
Iberico
rib fingers | Koreaanse BBQ saus | soja | kimchi salade | limoen vinaigrette
of
Buratta (vega)
gesmolten | risotto van tomaat | baby spinazie | citroen beurre blanc
Schol
filet | krokant gebakken | roomboter | zomergroentjes | peulvruchtjes | pommes Dauphine | kreeftensaus
of
Reebok
filet | gebakken | zomergroentjes | peulvruchtjes | pommes Dauphine | saus van vijgen en bladselderij
of
Ravioli (vega)
aubergine | Parmezaanse kaas | groene asperges | anijn paddenstoelen | tuinboontjes | vadouvan saus
![](https://www.restaurantziltenzoet.nl/wp-content/uploads/2023/12/IMG_5813.jpg)
![](https://www.restaurantziltenzoet.nl/wp-content/uploads/2024/07/pavlova-rotated-e1721141821706-396x512.jpg)
Kaas (supplement € 4,25)
boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver
of
Aardbeien
sloffen bodem | hangop | limoen | citroensorbet
of
Pavlova
eiwitschuim | crème Suisse | kersen | sorbet | slagroom