De Z&Z menukaart
Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.
De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.
Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.
Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.
Keuzemenu
De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 16,- soep € 10,- hoofdgerecht € 28,- dessert 12,- kaas 14,-)
Hert (alleen voor 2 personen) € 34,- p.p.

3-gangen € 47,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 52,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 57,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
5-gangen € 64,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
6-gangen € 70,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert
Wij serveren op vrijdag- en zaterdagavond minimaal een 4-gangen Bib-Gourmand keuze menu.
Wijnarrangement
€ 8,50 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 5,50 per glas)
Buiten de kaart om kunt u kiezen voor Aberdeen Angus als hoofdgerecht (voor 2 personen):
Aberdeen Angus (alleen per 2 personen te bestellen)
entrecote double | herfstgroentjes | fondant aardappeltjes | rode wijnsaus
Supplement op de menuprijs: € 10,-p.p.

Zalm
gerookt | aardappelsalade | zoet-zure komkommer | frisse salade | dille crème
of
Aberdeen Angus
tataki | mango | rode peper | gefermenteerde kool | zwarte knoflook | soja vinaigrette
of
Rode biet (vega)
cremeux | zoet-zure biet | Roquefort kaas | Granny Smith appel | sorbet
Pastinaak
lichte crème soep | knolselderij | bosui | bieslook
of
Rund
bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | tuinkruiden
of
Pastinaak (vega)
lichte crème soep | knolselderij | bosui | bieslook


Kabeljauw
filet | krokant | gebakken | aardappelmousseline | kruidensalsa
of
Kalfswang
gepekeld | gebraiseerd | aardappelmousseline | meloes uitjes | aardappel kaantjes
of
Ei van Els (vega)
gepocheerd | krokant gebakken | aardappelmousseline | beurre blanc | krokante furikake
Corvina
filet | gebakken | winter groentjes | ravioli | bospaddenstoelen | eekhoorntjesbrood
of
Biologische Veluwse eendenborst
op z’n vet gebakken | winter groentjes | Hasselback aardappel | zoet-zure saus
of
Ravioli (vega)
bospaddenstoelen | truffel | herfst groentjes | schuim van Parmezaan


Kaas (supplement € 4,25)
boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver
of
Crème Brûlée
krokant suikerlaagje | Bourbon vanille | compote | mandarijn | TOP’s vanille roomijs
of
Mango
cremeux | mousse | puur | wit | chocolade | sorbet