De Z&Z menukaart

Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.

De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.

 

Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.

Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.

Keuzemenu

De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 18,- soep € 12,- hoofdgerecht € 30,- dessert 14,- kaas 16,-)

Entrecote Aberdeen Angus € 39,-

 

3-gangen € 49,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 55,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 59,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

5-gangen € 65,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

6-gangen € 71,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert

Wij serveren op vrijdag- en zaterdagavond minimaal een 4-gangen Bib-Gourmand keuze menu.

Wijnarrangement

€ 8,95 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 5,50 per glas)

 


Buiten de kaart om kunt u kiezen voor Entrecote als hoofdgerecht:

Aberdeen Angus

entrecote | gebakken | winter groenten van de BBQ | beurre café de Paris | friet

 Supplement op de menuprijs: € 14,-

 

Graved lax

zalm | dille | limoen | dragon | bulgur salade | Mosterd-dille crème

of

Aberdeen Angus

tartaar | kruiden eidooier | gefrituurde kappertjes | peterselie mayonaise

of

Rode biet (vega)

cremeux | ingelegde bietjes | Granny Smith appel | gorgonzola

Voorgerechten
Prei

lichte crème soep | gerookte makreel | bosui | bieslook | croutons

of

Rund

bouillon | dubbel getrokken | stoofvlees | groentjes | bladselderij

of

Prei (vega)

lichte crème soep | bosui | bieslook | croutons

Soep
Rivierkreeft

staartjes | piccalilly sorbet | aardappelschuim | krokante uitjes

of

Iberico varken

wangen | gekonfijt | piccalilly sorbet | aardappelschuim | aardappel

of

Knolselderij (vega)

gepoft | beurre noisette | zoet-zuur | crème | crumble van gezouten karamel

Tussengerechten
Skrei (winterkabeljauw)

op de huid gebakken | blote billen in het groene gras | bospeen | kreeftensaus

of

Kalf

filet | gebakken | pompoen crème | winterse groentjes van de BBQ | zwarte knoflook

of

Lasagne (vega)

courgette | aubergine | spinazie | tomaat | Parmezaanse kaas | basilicum | pesto

Hoofdgerechten
Kaas (supplement € 4,25)

boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver

of

Cheesecake

van 3 kazen | limoen | knapperige Bastogne | sinaasappel compote | sorbet

of

Elstar appel

bladerdeeg | amandelspijs | bourbon vanillesaus | Top’s vanille roomijs

Nagerechten