Menukaart

Ons menukaart heeft voor ieder wat wils!

Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap. De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden. Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving zoals Landgoed Eyckenstein. Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.

 


 

MENU KAART

voorgerechten

Wilde gamba                                                        € 17-

gebakken / couscous salade / zoet-zure komkommer / miso

Carpaccio Z&Z Zomer                                          € 19,-

Aberdeen Angus / Parmezaan / eendelever krullen / truffel mayonaise

 

hoofdgerechten

Snoekbaars                                                          € 28,-

op de huid gebakken / ravioli / kreeft / inktvis inkt / venkel dragonsaus

'Rossini'                                                                € 34,-

tournedos / eendenlever / paddenstoelen / groentjes / dauphine / Madeira saus

Huisgemaakte friet met mayonaise                                       €   5,-

 

nagerechten

Hollandse kaas                                                     € 13,-

boeren kruimel / Horstbrander schaap / Fiore / colosso buffel / blauwklaver

Nougatine                                                              € 12,-

parfait / pure chocolade / mousse / krokant / karamel saus

Exotique                                                                € 12,-

kokos / mango / passie / granaatappel

   K E U Z E  MENU

Het BIB Gourmand Keuze Menu is alleen per tafel te bestellen.

3-gangen € 39,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 46,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 50,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

5-gangen € 58,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

6-gangen € 64,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert

De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 16,- soep € 9,- hoofdgerecht € 26,-)

Wijnarrangement

€ 7,50 per glas ('klein wijnarrangement' € 3,95 per glas)

Tonijn

gemarineerd / gemarineerde zuurkool / groene appel / rode peper / limoen / miso

of

Aberdeen Angus

tartaar / eendenlever / perzik / Spaanse peper / krokante aardappel

of

'tosti' 

suikerbrood / Zwitserse Gruyère / Elstar appel / compote

Witlof

crèmesoep / ras el hanout / bos ui / gerookte makreel

of

Aberdeen Angus

bouillon / dubbel getrokken / stoofvlees / bladselderij

of

Witlof

crèmesoep / bosui / ras el hanout

 

Coquille St. Jacques

gebakken / ravioili / kreeft / inktvis inkt / venkel dragonsaus

of

Iberico varken

buikspek / langzaam gegaard / ravioli / aubergine / honing

of

King Boleet  

krokant gebakken / ravioli / aubergine / jus van shiitake

Roodbaars

op de huid gebakken / gemarineerde winterpeen / aardappel mousseline / kreeft saus

of

Biologische Veluwse eend

op z'n vetkapje gebakken / seizoen groenten / rode port / sinaasappel

of

Falafel  

krokant / couscous / vijg / gegrilde halloumi / doperwten-mint schuim

Kaas

boeren kruimel / Horstbrander schaap /  Fiore /  colosso buffel / blauwklaver (supplement: € 3,-)

of

Nougatine

parfait / pure chocolade / mousse / krokant / karamel saus

of

Exotique

kokos / mango / passie / granaatappel

 

Samengestelde Koffie

Irish koffie

Met Ierse whiskey

€   9,00

Italian koffie

Met Amaretto di Saronno

€   9,00

D.O.M. Benedictine koffie

Met D.O.M. Benedictine

€   9,00

French koffie

Met Grand Marnier

€   9,00

Brasilian koffie

Met Grand Marnier en Tia Maria

€   9,00