De Z&Z menukaart
Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.
De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.
Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.
Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.
Keuzemenu
De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 18,- soep € 12,- hoofdgerecht € 30,- dessert 14,- kaas 16,-)
Aberdeen Angus € 39,-
3-gangen € 49,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 55,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 59,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
5-gangen € 65,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
6-gangen € 71,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert
Wij serveren op vrijdag- en zaterdagavond minimaal een 4-gangen Bib-Gourmand keuze menu.
Wijnarrangement
€ 8,95 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 5,50 per glas)
Buiten de kaart om kunt u kiezen voor Entrecote van de Aberdeen Angus als hoofdgerecht:
Aberdeen Angus
entrecote | herfst groentjes | Hasselback aardappel | rode wijnsaus
Supplement op de menuprijs: € 12,-
Zalm
rilette | bladerdeeg | frisse salade | zoet-zure komkommer | haring kaviaar
of
Kalf
pastrami | koolsalade | spekjes | krokante uitjes | cornichons | crème van vadouvan
of
Lazuli Oudwijker (vega)
mousse | bladerdeeg | pecan | rucola | vijgencompote
Hokkaido
pompoen | lichte crème soep | rivierkreeft staartjes | lente-ui | bieslook
of
Rund
bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | tuinkruiden
of
Hokkaido (vega)
pompoen | lichte crème soep | lente-ui | bieslook
Dorade
gebakken | truffel | risotto van bospaddenstoelen | schuim van artisjok
of
Polderhoen
rouleau | gedroogde pruimen | truffel | risotto van bospaddenstoelen | truffelsaus
of
Artisjok (vega)
krokant gebakken | artisjok schuim | taggiasche olijven | krokante kikkererwten
Roodbaars
filet | krokant gebakken | Hasselback aardappel | herfst groentjes | schuim van Parmezaan
of
Biologische Veluwse eendenborst
op z’n vet gebakken | herfst groentjes | Hasselback aardappel | zoet-zure saus
of
Kwarteleitjes (vega)
gebakken | risotto van bospaddenstoelen | herfst groentjes | schuim van Parmezaan
Kaas (supplement € 4,25)
boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver
of
Nougatine
parfait | pure Valrhona chocolade | mousse | karamelsaus
of
Pornstar Martini
mousse | passie | wodka | passoa | eiwit | prosecco