De Z&Z menukaart

Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.

De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.

 

Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.

Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.

Keuzemenu

De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 18,- soep € 12,- hoofdgerecht € 30,- dessert 14,- kaas 16,-)

Hert € 39,-

 

3-gangen € 49,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 55,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 59,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

5-gangen € 65,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

6-gangen € 71,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert

Wij serveren op vrijdag- en zaterdagavond minimaal een 4-gangen Bib-Gourmand keuze menu.

Wijnarrangement

€ 8,95 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 5,50 per glas)

 


Buiten de kaart om kunt u kiezen voor Hert als hoofdgerecht:

Hert

filet | gebakken | hertenpeper | wintergroenten | aardappel | bitterbal | gedroogde vijgen | bladselderij

 Supplement op de menuprijs: € 14,-


Super special! – alleen voor 2 of 4 personen te bestellen:

Fazant ‘Metternich’

fazant op z’n karkas gebraden met gekonfijte pootjes, zuurkool, aardappelmousseline, spruitjes, gestoofde Gieser Wildeman peertjes, gebakken champignons en een saus van eekhoorntjesbrood

Supplement op de menuprijs; € 14,- p.p.

Tonijn

tartaar | avocado | wakame | radijs | ponzu | furikake wasabi

of

Kalf

terrine | eendenlever | truffel | pistache | cranberry compote

of

Geitenkaas (vega)

crème brûlée | chutney van rode ui | spicy pompoensorbet | zuurdesem croustini

Voorgerechten
Pastinaak

lichte crème soep | knolselderij | gerookte zalm | bosui | bieslook

of

Wild

bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | Underberg | tuinkruiden

of

Pastinaak (vega)

lichte crème soep | knolselderij | bosui | bieslook

Soep
Gamba

gebakken | pittig | komkommer | winterpeen | Elstar appel | limoengel

of

‘Hete bliksem’

runder sukade | langzaam gegaard | aardappelmousseline | Elstar appel

of

‘Vegetarische Hete bliksem’

taggiasche olijven | aardappelmousseline | Elstar appel

Tussengerechten
Corvina

filet | gebakken | winter groentjes | aardappel bitterbal | kreeftensaus

of

Biologische Veluwse eendenborst

op z’n vet gebakken | herfst groentjes | aardappel bitterbal | zoet-zure saus

of

Ravioli (vega)

bospaddenstoelen | truffel | winter groentjes | schuim van Parmezaan

Hoofdgerechten
Kaas (supplement € 4,25)

boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver

of

Mango

krokante rol | citroen mousse | mango compote | sorbet

of

Tiramisu

lange vingers | koffie | mascarpone | cacao poeder | kahlua

Nagerechten