De Z&Z menukaart

Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.

De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.

Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.

Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.

Keuzemenu

De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 16,- soep € 9,- hoofdgerecht € 26,- dessert 12,- kaas 13,-)

3-gangen € 43,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 48,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 53,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

5-gangen € 60,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

6-gangen € 65,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert

 

Wijnarrangement

€ 7,50 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 3,95 per glas)

Zalm

rilette | gerookte en verse zalm | crème fraiche | uiensaus

of

Kalf

filet | rosé gebraden | pesto Genovese | vinaigrette | mango | komkommer | tomaat | rucola

of

Watermeloen (vega)

Gedroogd | tartaar | vinaigrette van lavas | stengel van zwarte peper

Voorgerechten
Knolselderij

lichte crème soep | bosui | bladselderij | mosseltjes

of

Rund

bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | tuinkruiden

of

Knolselderij (vega)

lichte crème soep | schuimig | bosui | blokje knol | bladselderij

Soep
Heek

gepekeld | brandade | knoflook | olijfolie | gerookte paling | beurre blanc

of

Kalfswang

langzaam gegaard | aardappel mousseline | knoflook | bieslook | caponata

of

Ricotta (vega)

balletjes | Parmezaanse kaas | courgette | taggiasche olijven | caponata

Tussengerechten
Corvina filet

op z’n huidje gebakken | pilav rijst | gemengde groentjes | kreeftensaus

of

Veluwse biologische eenden filet

rosé gebraden | krokant vetkapje | pilav rijst | abrikoos | groentjes | jus van appelstroop

of

Kikkererwten (vega)

falafel | tempura | Javaanse groentjes | pilav rijst | harissa saus

Hoofdgerechten
Kaas (supplement € 4,25)

boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver

of

Crème brûlée

karamel laagje | Bourbon vanille | gemarineerde bosbessen | TOP’s vanille roomijs

of

Eclair

hazelnoten mousse | gepocheerde Doyenné du Comice peer | krokant amandel roomijs

Nagerechten