De Z&Z menukaart
Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.
De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.
Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.
Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.
Keuzemenu
De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 16,- soep € 9,- hoofdgerecht € 26,- dessert 12,- kaas 13,-)

3-gangen € 43,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 48,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 53,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
5-gangen € 60,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
6-gangen € 65,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert
Wijnarrangement
€ 7,50 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 3,95 per glas)

Tonijn
tataki | avocado crème | kimchi | shiitake | mango | miso crème | hoisin – sesam vinaigrette
of
Aberdeen Angus
tartaar | zure bom | aardappel | krokant eitje van Els | Parmezaanse kaas | vadouvan crème
of
Geitenkaas (vega)
crème brulée | chutney van rode ui | spicy pompoen sorbet | zuurdesem croustini
Mosterd
lichte crèmesoep | kalfs stoofvlees | krokante prei | bladpeterselie
of
Rund
bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | tuinkruiden
of
Mosterd (vega)
lichte crèmesoep | krokante prei | Granny Smith appel | bladpeterselie


Pulpo
octopus | gebakken | chutney van tomaat | kruidenpesto | gnocchi
of
Varkenswang
Il Guanciale | gepofte paprika | gnocchi | chutney van tomaat | chimichurri
of
Groene asperges (vega)
king boleet | chutney van tomaat | gnocchi | chimichurri | gepofte paprika
Schol
in roomboter gebakken | anijs champignons | doperwtjes | tuinboontjes | aardappeltaart | Hollandaise saus
of
Kalfhaas
in z’n geheel gebakken | peulvruchtjes | anijs champignons | pommes Anna | Bearnaise saus
of
Artisjok (vega)
couscous vadouvan | taggiasche olijven | granaatappel | artisjok schuim


Kaas (supplement € 4,25)
boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver
of
Aardbeien
sloffen bodem | amandel | crème chiboust | sorbet van zuurtjes
of
Meloen
soorten | champagne | ingelegd | meloen sorbet | koude Bourbon vanille sabayon