De Z&Z menukaart
Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.
De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.
Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.
Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.
Keuzemenu
De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 16,- soep € 9,- hoofdgerecht € 26,- dessert 12,- kaas 13,-)
Buiten de kaart om kunt u kiezen voor Aberdeen Angus als hoofdgerecht:
Aberdeen Angus
côte de Boeuf | gebakken | winterse groenten van de BBQ | beurre café de Paris | friet
alleen per 2 personen te bestellen! 13,- p.p. supplement op de menuprijs – 39,- p.p. à la carte.

3-gangen € 44,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 49,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 54,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
5-gangen € 61,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
6-gangen € 67,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert
Wij serveren op vrijdag- en zaterdagavond minimaal een 4-gangen Bib-Gourmand keuze menu.
Wijnarrangement
€ 8,50 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 5,50 per glas)

Graved lax
zalm | dille | limoen | dragon | bulgur | krokante spierinkjes | dille crème
of
Paté van Kalf
huisgemaakt | spek | pistache | truffel | vijgen compote | brioche
of
Rode biet (vega)
cremeux | gepoft | tartaar | Elstar appel | gorgonzola | gel van PX | noten crumble
Pastinaak
lichte crème soep | gerookte makreel | bosuitjes | grove Dijon mosterd | dragonblaadjes
of
Rund
bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | tuinkruiden
of
Pastinaak (vega)
lichte crème soep | gebrande pastinaak | bosuitjes | dragonblaadjes | grove Dijon mosterd


Heilbot
gebakken | gnocchi | aardappelschuim | kaantjes | morielje saus
of
Bloedworst
gebakken | gekarameliseerde appel | aardappelschuim | kaantjes
of
Prei (vega)
gesmoord | gnocchi | aardappelschuim | kaantjes | morielje saus
Skrei (winterkabeljauw)
op de huid gebakken | pompoen crème | winterse groenten van de BBQ | amandel aardappeltjes | vadouvan
of
Iberico varken
filet | gebakken | pompoen crème | winterse groenten van de BBQ | zwarte knoflook
of
Ravioli (vega)
pompoen | ras el hanout | winterse groenten van de BBQ | beurre blanc van vadouvan


Kaas (supplement € 4,25)
boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver
of
Baba
cake | Jamaica rum | bloedsinaasappel compote | roomijs gezouten karamel | slagroom
of
Elstar appel
bladerdeeg | amandelspijs | Bourbon vanillesaus | TOP’s vanille roomijs