De Z&Z menukaart

Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.

De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.

Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.

Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.

Keuzemenu

De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 16,- soep € 9,- hoofdgerecht € 26,- dessert 12,- kaas 13,-)

Buiten de kaart om kunt u kiezen voor hele gevulde Canner kreeft als hoofdgerecht:

Canner kreeft

gevuld | risotto | zomergroentjes | gegratineerd | kreeftensaus

22,- supplement op de menuprijs – 48,- à la carte.

Asperge Flamande: € 28,- (in het menu met een supplement van € 6,-)

3-gangen € 45,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 50,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 55,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

5-gangen € 62,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

6-gangen € 68,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert

Wij serveren op vrijdag- en zaterdagavond minimaal een 4-gangen Bib-Gourmand keuze menu.

Wijnarrangement

€ 8,50 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 5,50 per glas)

Tonijn

tartaar | limoen | radijs | edamame | zeewier | komkommer | sesam | wasabi crème

of

Aberdeen Angus

pastrami | melba toast | witte koolsalade | Granny Smith | cornichons | vadouvan

of

Geitenkaas (vega)

mousse | millefeuille | uitjes | rode peper | compote van peer | pistache

Voorgerechten
Asperge

crème soep | gerookte zalm | lente uitjes | bieslook | asperges

of

Gevogelte

bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | tuinkruiden

of

Asperge (vega)

crème soep | kwartel eitjes | lente uitjes | bieslook | asperges

Soep
Heek

filet | langzaam gegaard | krielsalade | haringkuit | crudité venkel | beurre blanc

of

Aberdeen Angus

taco | rendang | kokos | knapperige fijne groentjes | yoghurt | koriander

of

Jack fruit (vega)

taco | rendang | kokos | knapperige fijne groentjes | limoen | koriander

Tussengerechten
Corvina

op de huid gebakken | voorjaars groentjes | Hasselback aardappel | Hollandaise saus

of

Kalfs filet

gebakken | voorjaars groentjes | Hasselback aardappel | Bearnaise saus

of

Asperge (vega)

risotto | Parmezaanse kaas | asperges | lamsoor | groentjes | citroen beurre blanc

Hoofdgerechten
Kaas (supplement € 4,25)

boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver

of

‘Cheval Blanc 2.0’

advocaat | chocolade | mousse | cremeux | TOP’s vanille roomijs | slagroom

of

Cheese cake

witte chocolade | mascarpone | passie | merengue | sorbet

Nagerechten