De Z&Z menukaart
Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.
De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.
Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.
Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.
Keuzemenu
De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 18,- soep € 12,- hoofdgerecht € 30,- dessert 14,- kaas 16,-)
Entrecote Aberdeen Angus € 39,-

3-gangen € 49,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 55,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 59,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
5-gangen € 65,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
6-gangen € 71,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert
Wij serveren op vrijdag- en zaterdagavond minimaal een 4-gangen Bib-Gourmand keuze menu.
Wijnarrangement
€ 8,95 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 5,50 per glas)
Buiten de kaart om kunt u kiezen voor Entrecote als hoofdgerecht:
Aberdeen Angus
entrecote | gebakken | winter groenten van de BBQ | beurre café de Paris | friet
Supplement op de menuprijs: € 14,-

Graved lax
zalm | dille | limoen | dragon | bulgur salade | Mosterd-dille crème
of
Aberdeen Angus
tartaar | kruiden eidooier | gefrituurde kappertjes | peterselie mayonaise
of
Rode biet (vega)
cremeux | ingelegde bietjes | Granny Smith appel | gorgonzola
Prei
lichte crème soep | gerookte makreel | bosui | bieslook | croutons
of
Rund
bouillon | dubbel getrokken | stoofvlees | groentjes | bladselderij
of
Prei (vega)
lichte crème soep | bosui | bieslook | croutons


Rivierkreeft
staartjes | piccalilly sorbet | aardappelschuim | krokante uitjes
of
Iberico varken
wangen | gekonfijt | piccalilly sorbet | aardappelschuim | aardappel
of
Knolselderij (vega)
gepoft | beurre noisette | zoet-zuur | crème | crumble van gezouten karamel
Skrei (winterkabeljauw)
op de huid gebakken | blote billen in het groene gras | bospeen | kreeftensaus
of
Kalf
filet | gebakken | pompoen crème | winterse groentjes van de BBQ | zwarte knoflook
of
Lasagne (vega)
courgette | aubergine | spinazie | tomaat | Parmezaanse kaas | basilicum | pesto


Kaas (supplement € 4,25)
boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver
of
Cheesecake
van 3 kazen | limoen | knapperige Bastogne | sinaasappel compote | sorbet
of
Elstar appel
bladerdeeg | amandelspijs | bourbon vanillesaus | Top’s vanille roomijs