De Z&Z menukaart
Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.
De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.
Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.
Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.
Keuzemenu
De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 18,- soep € 12,- hoofdgerecht € 30,- dessert 14,- kaas 16,-)
Asperge Flamande: € 38,-
3-gangen € 49,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 55,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 59,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
5-gangen € 65,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
6-gangen € 71,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert
Wij serveren op vrijdag- en zaterdagavond minimaal een 4-gangen Bib-Gourmand keuze menu.
Wijnarrangement
€ 8,95 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 5,50 per glas)
Buiten de kaart om kunt u kiezen voor Asperge Flamande als hoofdgerecht:
Asperge Flamande
Asperges AA1 | boeren beenham | gepocheerde eitje van Els | peterselie krieltjes | Hollandaise saus
Supplement op de menuprijs: € 12,-
Asperge Flamande (vega)
Asperges AA1 | gepocheerde eitje van Els | lamsoren | peterselie krieltjes | Hollandaise saus
Supplement op de menuprijs: € 10,-
Tonijn
tartaar | limoen | radijs | edamame boontjes | wakame | sesam | wasabi crème
of
Holstein rund
tartaar | gepocheerd ei van Els | piccalilly | Parmezaanse kaas | krokante aardappel
of
Roquefort (vega)
mousse | mille-feuille | krokante uitjes | compote van peer | gekarameliseerde hazelnoten
Asperge
crème soep | gerookte zalm | lente uitjes | bieslook | asperges
of
Gevogelte
bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | tuinkruiden
of
Asperge (vega)
crème soep | ei blokjes | lente uitjes | bieslook |asperges
Zeebaars
gebakken | risotto van asperges | lamsoren | vis eitjes | beurre blanc
of
Iberico varkentje
gemarineerd spek | risotto van asperges | lamsoren | asperge schuim
of
Taco (vega)
Jack fruit | rode ui | paprika | mango compote | guacomole
Zalm (winterkabeljauw)
op de huid gebakken | voorjaars groentjes | gevulde amandine aardappel | Hollandaise saus
of
Aberdeen Angus
entrecote | gebakken | voorjaars groentjes | gevulde amandine aardappel | Bearnaise saus
of
Asperge (vega)
risotto | gegrilde asperge | gepocheerd eitje van Els | lamsoren | Hollandaise saus
Kaas (supplement € 4,25)
boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver
of
Aardbeien
sinaasappel rol | krokant |citroen | mascarpone | zuurtjes ijs
of
Passievrucht
cremeux | witte | melk | chocolade | frambozen | sorbet