De Z&Z menukaart

Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.

De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.

 

Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.

Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.

Keuzemenu

De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 18,- soep € 12,- hoofdgerecht € 30,- dessert 14,- kaas 16,-)

Aberdeen Angus € 39,-

 

3-gangen € 49,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 55,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 59,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

5-gangen € 65,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

6-gangen € 71,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert

Wij serveren op vrijdag- en zaterdagavond minimaal een 4-gangen Bib-Gourmand keuze menu.

Wijnarrangement

€ 8,95 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 5,50 per glas)

 


Buiten de kaart om kunt u kiezen voor Entrecote van de Aberdeen Angus als hoofdgerecht:

Aberdeen Angus

entrecote | herfst groentjes | Hasselback aardappel | rode wijnsaus

 Supplement op de menuprijs: € 12,-

Zalm

rilette | bladerdeeg | frisse salade | zoet-zure komkommer | haring kaviaar

of

Kalf

pastrami | koolsalade | spekjes | krokante uitjes | cornichons | crème van vadouvan

of

Lazuli Oudwijker (vega)

mousse | bladerdeeg | pecan | rucola | vijgencompote

Voorgerechten
Hokkaido

pompoen | lichte crème soep | rivierkreeft staartjes | lente-ui | bieslook

of

Rund

bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | tuinkruiden

of

Hokkaido (vega)

pompoen | lichte crème soep | lente-ui | bieslook

Soep
Dorade

gebakken | truffel | risotto van bospaddenstoelen | schuim van artisjok

of

Polderhoen

rouleau | gedroogde pruimen | truffel | risotto van bospaddenstoelen | truffelsaus

of

Artisjok (vega)

krokant gebakken | artisjok schuim | taggiasche olijven | krokante kikkererwten

Tussengerechten
Roodbaars

filet | krokant gebakken | Hasselback aardappel | herfst groentjes | schuim van Parmezaan

of

Biologische Veluwse eendenborst

op z’n vet gebakken | herfst groentjes | Hasselback aardappel | zoet-zure saus

of

Kwarteleitjes (vega)

gebakken | risotto van bospaddenstoelen | herfst groentjes | schuim van Parmezaan

Hoofdgerechten
Kaas (supplement € 4,25)

boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver

of

Nougatine

parfait | pure Valrhona chocolade | mousse | karamelsaus

of

Pornstar Martini

mousse | passie | wodka | passoa | eiwit | prosecco

Nagerechten