De Z&Z menukaart

Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.

De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.

 

Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.

Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.

Keuzemenu

De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 18,- soep € 12,- hoofdgerecht € 30,- dessert 14,- kaas 16,-)

Hele Canner Kreeft:  € 50,-

 

3-gangen € 49,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 55,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 59,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

5-gangen € 65,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

6-gangen € 71,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert

Wij serveren op vrijdag- en zaterdagavond minimaal een 4-gangen Bib-Gourmand keuze menu.

Wijnarrangement

€ 8,95 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 5,50 per glas)

 


Buiten de kaart om kunt u kiezen voor Hele Canner kreeft als hoofdgerecht:

Hele Canner kreeft

gevuld | risotto | tomaat | zomerse groentjes | bechamelsaus | oude kaas | kreeft schuim

 Supplement op de menuprijs: € 20,-

Zeebaars

leche de tigre | avocado crème | mango | komkommer | radijs | sesam krokant

of

Aberdeen Angus

carpaccio | bieslook | spekjes | pijnboompitten | Parmezaanse kaas | rucola | truffelcrème

(extra te bestellen: gebakken eendenlever: 9,50)

of

Rode biet (vega)

cremeux | ingelegde bietjes | Granny Smith appel | bieslook roomkaas | crouton | limoen gel

Voorgerechten
Tom Kha Kung

lichte crème soep | kokos | gamba | lente-ui | shiitake | Thaise basilicum

of

Rund

bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | tuinkruiden

of

Tom Kha Tofu (vega)

lichte crème soep  | lente-ui | kokos | tofu | shiitake | Thaise basilicum

Soep
Rode mul

filet | krokant | gebakken | risotto van tomaat | baby spinazie | citroen beurre blanc

of

Iberico

rib fingers | Koreaanse BBQ saus | soja | kimchi salade | limoen vinaigrette

of

Buratta (vega)

gesmolten | risotto van tomaat | baby spinazie | citroen beurre blanc

Tussengerechten
Schol

filet | krokant gebakken | roomboter | zomergroentjes | peulvruchtjes | pommes Dauphine | kreeftensaus

of

Reebok

filet | gebakken | zomergroentjes | peulvruchtjes | pommes Dauphine | saus van vijgen en bladselderij

of

Ravioli (vega)

aubergine | Parmezaanse kaas | groene asperges | anijn paddenstoelen | tuinboontjes | vadouvan saus

Hoofdgerechten
Kaas (supplement € 4,25)

boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver

of

Aardbeien

sloffen bodem | hangop | limoen | citroensorbet

of

Pavlova

eiwitschuim | crème Suisse | kersen | sorbet | slagroom

Nagerechten