De Z&Z menukaart

Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.

De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.

 

Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.

Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.

Keuzemenu

De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 18,- soep € 12,- hoofdgerecht € 30,- dessert 14,- kaas 16,-)

Asperge Flamande:  € 38,-

 

3-gangen € 49,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 55,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 59,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

5-gangen € 65,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

6-gangen € 71,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert

Wij serveren op vrijdag- en zaterdagavond minimaal een 4-gangen Bib-Gourmand keuze menu.

Wijnarrangement

€ 8,95 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 5,50 per glas)

 


Buiten de kaart om kunt u kiezen voor Asperge Flamande als hoofdgerecht:

Asperge Flamande

Asperges AA1 | boeren beenham | gepocheerde eitje van Els | peterselie krieltjes | Hollandaise saus

 Supplement op de menuprijs: € 12,-

Asperge Flamande (vega)

Asperges AA1 |  gepocheerde eitje van Els | lamsoren | peterselie krieltjes | Hollandaise saus

Supplement op de menuprijs: € 10,-

Tonijn

tartaar | limoen | radijs | edamame boontjes | wakame | sesam | wasabi crème

of

Holstein rund

tartaar | gepocheerd ei van Els | piccalilly | Parmezaanse kaas | krokante aardappel

of

Roquefort (vega)

mousse | mille-feuille | krokante uitjes | compote van peer | gekarameliseerde hazelnoten

Voorgerechten
Asperge

crème soep | gerookte zalm | lente uitjes | bieslook | asperges

of

Gevogelte

bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | tuinkruiden

of

Asperge (vega)

crème soep | ei blokjes | lente uitjes | bieslook |asperges

Soep
Zeebaars

gebakken | risotto van asperges | lamsoren | vis eitjes | beurre blanc

of

Iberico varkentje

gemarineerd spek | risotto van asperges | lamsoren | asperge schuim

of

Taco (vega)

Jack fruit | rode ui | paprika | mango compote | guacomole

Tussengerechten
Zalm (winterkabeljauw)

op de huid gebakken | voorjaars groentjes | gevulde amandine aardappel | Hollandaise saus

of

Aberdeen Angus

entrecote | gebakken | voorjaars groentjes | gevulde amandine aardappel | Bearnaise saus

of

Asperge (vega)

risotto | gegrilde asperge | gepocheerd eitje van Els | lamsoren | Hollandaise saus

Hoofdgerechten
Kaas (supplement € 4,25)

boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver

of

Aardbeien

sinaasappel rol | krokant |citroen | mascarpone | zuurtjes ijs

of

Passievrucht

cremeux | witte | melk | chocolade | frambozen | sorbet

Nagerechten