De Z&Z menukaart

Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.

De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.

 

Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.

Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.

Keuzemenu

De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 16,- soep € 10,- hoofdgerecht € 28,- dessert 12,- kaas 14,-)

Hert (alleen voor 2 personen)  € 34,- p.p.

 

3-gangen € 47,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 52,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 57,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

5-gangen € 64,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

6-gangen € 70,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert

Wij serveren op vrijdag- en zaterdagavond minimaal een 4-gangen Bib-Gourmand keuze menu.

Wijnarrangement

€ 8,50 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 5,50 per glas)

 


Buiten de kaart om kunt u kiezen voor Aberdeen Angus als hoofdgerecht (voor 2 personen):

Aberdeen Angus (alleen per 2 personen te bestellen)

entrecote double | herfstgroentjes | fondant aardappeltjes | rode wijnsaus

 Supplement op de menuprijs: € 10,-p.p.

Zalm

gerookt | aardappelsalade | zoet-zure komkommer | frisse salade | dille crème

of

Aberdeen Angus

tataki | mango | rode peper | gefermenteerde kool | zwarte knoflook | soja vinaigrette

of

Rode biet (vega)

cremeux | zoet-zure biet | Roquefort kaas | Granny Smith appel | sorbet

Voorgerechten
Pastinaak

lichte crème soep | knolselderij | bosui | bieslook

of

Rund

bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | tuinkruiden

of

Pastinaak (vega)

lichte crème soep | knolselderij | bosui | bieslook

Soep
Kabeljauw

filet | krokant | gebakken | aardappelmousseline | kruidensalsa

of

Kalfswang

gepekeld | gebraiseerd | aardappelmousseline | meloes uitjes | aardappel kaantjes

of

Ei van Els (vega)

gepocheerd | krokant gebakken | aardappelmousseline | beurre blanc | krokante furikake

Tussengerechten
Corvina

filet | gebakken | winter groentjes | ravioli | bospaddenstoelen | eekhoorntjesbrood

of

Biologische Veluwse eendenborst

op z’n vet gebakken | winter groentjes | Hasselback aardappel | zoet-zure saus

of

Ravioli (vega)

bospaddenstoelen | truffel | herfst groentjes | schuim van Parmezaan

Hoofdgerechten
Kaas (supplement € 4,25)

boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver

of

Crème Brûlée

krokant suikerlaagje | Bourbon vanille | compote | mandarijn | TOP’s vanille roomijs

of

Mango

cremeux | mousse | puur | wit | chocolade | sorbet

Nagerechten