De Z&Z menukaart

Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.

De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.

Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.

Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.

Keuzemenu

De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 16,- soep € 9,- hoofdgerecht € 26,- dessert 12,- kaas 13,-)

Buiten de kaart om kunt u kiezen voor Aberdeen Angus als hoofdgerecht:

Aberdeen Angus

côte de Boeuf | gebakken | winterse groenten van de BBQ | beurre café de Paris | friet

alleen per 2 personen te bestellen! 13,- p.p. supplement op de menuprijs – 39,- p.p. à la carte.

3-gangen € 44,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 49,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 54,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

5-gangen € 61,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

6-gangen € 67,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert

Wij serveren op vrijdag- en zaterdagavond minimaal een 4-gangen Bib-Gourmand keuze menu.

Wijnarrangement

€ 8,50 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 5,50 per glas)

Graved lax

zalm | dille | limoen | dragon | bulgur | krokante spierinkjes | dille crème

of

Paté van Kalf

huisgemaakt | spek | pistache | truffel | vijgen compote | brioche

of

Rode biet (vega)

cremeux | gepoft | tartaar | Elstar appel | gorgonzola | gel van PX | noten crumble

Voorgerechten
Pastinaak

lichte crème soep | gerookte makreel | bosuitjes | grove Dijon mosterd | dragonblaadjes

of

Rund

bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | tuinkruiden

of

Pastinaak (vega)

lichte crème soep | gebrande pastinaak | bosuitjes | dragonblaadjes | grove Dijon mosterd

Soep
Heilbot

gebakken | gnocchi | aardappelschuim | kaantjes | morielje saus

of

Bloedworst

gebakken | gekarameliseerde appel | aardappelschuim | kaantjes

of

Prei (vega)

gesmoord | gnocchi | aardappelschuim | kaantjes | morielje saus

Tussengerechten
Skrei (winterkabeljauw)

op de huid gebakken | pompoen crème | winterse groenten van de BBQ | amandel aardappeltjes | vadouvan

of

Iberico varken

filet | gebakken | pompoen crème | winterse groenten van de BBQ | zwarte knoflook

of

Ravioli (vega)

pompoen | ras el hanout | winterse groenten van de BBQ | beurre blanc van vadouvan

Hoofdgerechten
Kaas (supplement € 4,25)

boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver

of

Baba

cake | Jamaica rum | bloedsinaasappel compote | roomijs gezouten karamel | slagroom

of

Elstar appel

bladerdeeg | amandelspijs | Bourbon vanillesaus | TOP’s vanille roomijs

Nagerechten