De Z&Z menukaart

Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.

De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.

Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.

Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.

Keuzemenu

De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 16,- soep € 9,- hoofdgerecht € 26,- dessert 12,- kaas 13,-)

3-gangen € 43,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 48,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 53,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

5-gangen € 60,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

6-gangen € 65,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert

 

Wijnarrangement

€ 7,50 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 3,95 per glas)

Tonijn

tataki | avocado crème | kimchi | shiitake | mango | miso crème | hoisin – sesam vinaigrette

of

Aberdeen Angus

tartaar | zure bom | aardappel | krokant eitje van Els | Parmezaanse kaas | vadouvan crème

of

Geitenkaas (vega)

crème brulée | chutney van rode ui | spicy pompoen sorbet | zuurdesem croustini

Voorgerechten
Mosterd

lichte crèmesoep | kalfs stoofvlees | krokante prei | bladpeterselie

of

Rund

bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | tuinkruiden

of

Mosterd  (vega)

lichte crèmesoep | krokante prei | Granny Smith appel | bladpeterselie

Soep
Pulpo

octopus | gebakken | chutney van tomaat | kruidenpesto | gnocchi

of

Varkenswang

Il Guanciale | gepofte paprika | gnocchi | chutney van tomaat | chimichurri

of

Groene asperges (vega)

king boleet | chutney van tomaat | gnocchi | chimichurri | gepofte paprika

Tussengerechten
Schol

in roomboter gebakken | anijs champignons | doperwtjes | tuinboontjes | aardappeltaart | Hollandaise saus

of

Kalfhaas

in z’n geheel gebakken | peulvruchtjes | anijs champignons | pommes Anna | Bearnaise saus

of

Artisjok (vega)

couscous vadouvan | taggiasche olijven | granaatappel | artisjok schuim

Hoofdgerechten
Kaas (supplement € 4,25)

boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver

of

Aardbeien

sloffen bodem | amandel | crème chiboust | sorbet van zuurtjes

of

Meloen

soorten | champagne | ingelegd | meloen sorbet | koude Bourbon vanille sabayon

Nagerechten